Equipament

Teatre Auditori del Mercat Vell

El Teatre Auditori del Mercat Vell està situat a l'edifici que ocupava l'antic mercat municipal d'aliments, construït durant la II República l'any 1932. L'espai es va inaugurar l'any 1994 amb l'objectiu de promocionar les arts escèniques a través del coneixement i la pràctica de les mateixes.

Actualment el Teatre Auditori del Mercat Vell està gestionat pel Patronat Municipal de Cultura i en ell es desenvolupen diverses programacions que podem definir en 4 blocs:

  • - Programació estable d'espectacles infantils: que organitza el PMC tots els primers diumenges de mes a la tarda d'octubre a maig. Es tracta d'una programació variada de teatre, música i dansa dirigida al públic infantil. L'objectiu del Patronat és apropar les arts escèniques als infants i oferir una alternativa familiar per al cap de setmana.

  • - Programació estable professional de teatre, música i dansa: que organitza l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet en conveni amb el PMC des de la temporada 1994-1995. L'entitat local programa espectacles de teatre, música i dansa els divendres al vespre de manera quinzenal.

  • - Campanya escolar de teatre, música i dansa: que organitza el PMC amb l'objectiu d'oferir la possibilitat als alumnes de les escoles de Ripollet d'apropar-se al teatre a veure un espectacle durant l'horari lectiu.

  • - Programació de les entitats del municipi: el PMC cedeix gratuïtament a les entitats del municipi l'equipament per tal que programin les seves activitats durant l'any posant a la seva disposició el personal responsable de la sala.


L'Any 2013 el Teatre Auditori rep el nom de Teatre Auditori del Mercat Vell i s'inaugura al vestíbul 'L'Espai Domenec Torras' en homenatge a la figura d'aquest ripolletenc que va treballar molt pel teatre en l'àmbit local.


TEATRE AUDITORI DEL MERCAT VELL DE RIPOLLET
Plaça Onze de Setembre
08291 Ripollet (Barcelona)
cultura@ripollet.cat
Telèfon 93 580 91 92

ZONA DE SERVEIS
Plaça de l'Onze de Setembre cantonada c/ La Lluna

ADMINISTRACIÓ
Patronat Municipal de Cultura
Rambla de Sant Jordi, 2-4
08291 Ripollet (Barcelona)
Telèfon 93 504 60 25

 

Ajuntament de Ripollet

Programació per a públic
general en conveni amb:

Associació d'Espectadors del teatre del Mercat Vell

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatre Auditori del Mercat Vell  -   Plaça Onze de Setembre - 08291 Ripollet (Barcelona)  -   CIF G-08894644  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS