Veure tota la programació
Programació > Programació espectacles 2018 > Públic familiar

Kaixes

Com Sona


Teatre Auditori

02/12/2018 18:00 h
 


Preus: 5,00 €

Sinopsi:

Kaixes és una barreja eclèctica entre música popular i cançó d'autor amb música original creada especialment per aquest espectacle. Cada cançó esdevé un joc a través del teatre d'objectes, on els instruments hi tenen un paper protagonista. 

Kaixes es basa en la idea de la caixa de cartró com a element imaginari en el món infantil. Una caixa sovint pot esdevenir qualsevol objecte i alhora pot ser també un element sorpresa.  A Kaixes trobarem dos personatges que aniran descobrint secrets amagats dins de cada una de les caixes disposades a l'escenari. Aquest joc permetrà trobar objectes diversos, descobrir alguns instruments i fins i tot utilitzar les caixes per construir i evocar noves formes. Diferents elements visuals que ajudaran a explicar les diferents històries amagades a les cançons. 


Fitxa artística:
espectacle musical a partir de 3 anys. Amb Elena Pereta (veu, percussió i ukelele) i Oriol Aguilar (guitarres, contrabaix i flauta travessera).

 

Ajuntament de Ripollet

Programació per a públic
general en conveni amb:

Associació d'Espectadors del teatre del Mercat Vell

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Teatre Auditori del Mercat Vell  -   Plaça Onze de Setembre - 08291 Ripollet (Barcelona)  -   CIF G-08894644  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS